Sivut

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Elukkapäivitystä

Näitten miun juttujen jälkeen välillä näitä elukka-asioita :) Rauli tosiaan menehtyi keväällä 2012, löysin sen sellaisena "lötkönä" ja tärisevänä, tiesin heti että nyt ei ole kaikki kohdallaan. Yritin soittaa eläinlääkärille, mutta kellon ollessa illalla jo yli kymmenen eihän sieltä kukaan vastannut, vastaajaan meni. Myöhemmin samana iltana sitten Rauli veti viimesen kerran henkeä. Sitten vaan auton rattiin ja ajoin vanhempieni mökille, johon  hautasimme J:n kanssa pikku puputin.

Olli

Kesällä 2012 perheemme kasvoi jälleen Olli-kissalla, joka oli peräisin J:n äidiltä.
Olli ja Riitu muuttivat vahemmilleni kesällä 2013. Miun"hyvä" tuuri sen kun jatkui, Ollin tappoi ilves keväällä 2014. Olli oli aivan ihana sylikissa. 

J otti Roope-kissan joulun jälkeen 2013. Roope ja Reino ovat nyt entisillä naapureilamme Ruokolahdella kun J muutti tänne palvelutaloon miun kanssa. Mielelläni olisin pojat tänne ottanut, mutta olisi käytäntö ollut liian vaikeeta niiden kanssa.

Roopesta löysin kuvan, mutta se on niin sumea, etten kehdannut sitä tänne laittaa. Roope on melko saman värinen kuin Olli, mutta on kevytrakenteiisempi ja pitempihäntäisempi.

Kamerakin on tässä välissä vaihtunut, ei se vanha kestänyt kissojen käsittelyä ;) Pokkarilla mennään edelleen, kyllä mie sen järkkärin hommaan vielä! 


Puolet opinnäytetyöstäni. Ylhäältä alas: Riitu, Reino, Olli


Reino


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti