Sivut

maanantai 5. syyskuuta 2011

Uusi ulkoasu..

....vol 1 ;) Varmasti tulee vielä muuttumaan useaan otteeseen, meikätyttö pitää vaihtelusta! Jospa hieman kerron tuosta bannerista. Picasalla sen väsäsin ja en ole ihan tyytyväinen, mutta meneehän tuo nyt paremman puutteessa. Kuvankäsittelyohjelmat ovat miulle aika uusi tuttavuus, tänä kesänä olen tuota picasaa ruvennut opiskelemaan. Meikäläisen hermoilla ei pitkiä aikoja kerrallaan opetella tuollaisia ihmeellisyyksiä, ohjeetkin sivuutin ihan tyystin. Virheitten kautta voittoon, eiks se jotenki niin mennyt? ;) No anyways, tässä hieman selityksiä kuville!



Tässä olen mie 2009-2010 talvella.


Tässä on miulle erittäin rakas paikka, mökillä otettu kuva. Mökki sijaitsee n. kilometrin päässä kotipaikasta.


Tässä on vanhempieni jämtlanninpystykorva Alina, neiti on nyt kaksivuotias. Kuva on viime keväältä. Aivan ihana koiruus!


No siinähän on silmä. Tarkemmin hevoiseläimen silmä. Kuva on otettu tammikuussa 2010 silloiselta työharjoittelupaikalta. Nuoren oripoijjaan silimä :)


Mie taas. Kuva on viime kevättalvelta.


Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä miun omat karvaörvelöt <3. Kuva on vuoden 2010 tammi- tai helmikuulta.

Siinäpä se esitys. Jos jollakulla on jotain kysyttävää, niin rohkeasti vain! Vaikka eipä tänne ole mitään yleisöryntäystä tullukaan, aika hiljaista on ollut. Mutta omaksi iloksenihan mie tätä blogia pidänkin, niin olisihan se mukavaa saada välillä vaikka kommentteja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti