Sivut

lauantai 3. syyskuuta 2011

Nyt pistää vihaksi!

Eilen alkuillasta isäni teki surullisen löydön. Vanhempieni kissa Alma makasi kuolleena ihan tontin reunamilla. Lähempi tarkastelu tuotti karmean tuloksen: Alma on ammuttu. Piekkarilla tai jollain muulla pienikaliiberisella aseella.


Nyt on laitettu sana kulkemaan paikallisten metsästäjien toimesta, jotta saataisiin selville kuka h*lvetin idiootti täällä ammuskelee ihan pihapiirin läheisyydessä. Saa olla sydän syrjällään Viivin puolesta. Ei sitä raaski sisällekään teljetä. Pannan laitoin sille kaulaan, mutta tuskin se tuommoisilta huvikseen räiskijöiltä suojaa antaa. Varmasti on sekin tiennyt että ihan kotikissa Alma oli. Eikä viitsinyt edes vaikka metsään heittää sitä raatoa, siihen ihan hiekkatien laitaan oli jättänyt. Ei löydy edes sanoja kuvaamaan, kuinka paljon raivostuttaa tuollainen julmuus! Alma poloinen kirppunen oli vasta kaksi vuotias. Jos Viivi kokee saman kohtalon niin siinä vaiheessa mie soitan poliisille.

Kamut





1 kommentti:

  1. Ei oo todellista, miten joku voi??

    Suna ottaisin kissan hetkeksi sisään jos haluat siltä hengen säilyttää, itse tein sen operaation n. viikko sitten ettei yksikään kissa enää pihalle mee ja hyvin on meillä menny, parin päivän huuto mutta nyt jo nauttii kovasti..
    Toki meillä ei kukaan täälä ammuskele mutta liian moneen kissaan oon kesäaikana törmänny jotka on auton alle jääny niin päätin että itte en samaa halua kokea omien kissojen kans..

    VastaaPoista