Sivut

tiistai 20. syyskuuta 2011

Viime viikonlopun reissusta vielä vähän juttua..Sain J:n siskopuolelta vähän vaatteita, joita hän ei enää käytä, tässä muutamista kuvat:




Tuo korsetti olisi aivan ihana, mutta kun se ei mahdu miulle ei sitten mitenkään! Äsh, miten saa rintakehää kavennettua, kertoisiko joku??? ;) Tuo musta takki on kans tosi kiva ja lämmin, mut harmillisen lyhkänen..Nooh, josko sitä tulis käytettyä. Sain vielä pari paitaa/toppia, mutta en saa niistä mitenkään järjellisiä kuvia, ei oikein nää että minkälaisia ne todellisuudessa on. Ainiin, saatiinhan myö J:n äidiltä kahdet verhot! Tässä kuva toisista:



Oikein kivat! Mie vaan haluaisin välillä jotain ihan muuta väriä kuin sinistä "sisustukseen" (jos nyt meillä ylipäätään voi puhua minkäänlaisesta sisustuksesta, kaikki tavarat on saatu tai ostettu halvalla kiekkarista tms., eikä mikään sovi yhteen ;), mutta kun meillä on esim. sohva sininen, niin ei siihen oikein haaveilemani vihreän ja ruskean sävyt käy :P Täytyy siis tyytyä siihen mitä saa siihen asti että rikastun ja lakkaan köyhtymästä! (toiveajattelua)

Oi, sitten toiseen asiaan..Kissakuume on taas saanut lisää vettä myllyyn! (Siis juu, onhan miulla jo kissa, mutta kun tahtoo toisen! Sellaisen ihanan pienen pentusen..) Nimittäin viikonlopun reissulla tutustuin kahteen ihanaan pieneen karvapalloon..Harmi kun ei ollut kameraa mukana! Mutta ei hätää, tässäpä kuvia toisista pennuista, otettu viime kesänä:





Vielä kun löytäisi oman asunnon niin pääsisi laittamaan uudet verhot ikkunoihin ja etsiskelemään kissanpentua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti