Sivut

lauantai 1. lokakuuta 2011

Nanny...?

Tai sitten ei..Juu siis olin eilen lapsenlikkana siskon melkein-kaksvee pojalle. Miun epävirallinen kummipoika, en nimittäin kuulu kirkkoon, mutta se nyt on sivuseikka. Mie en ihan hirveesti oo ollu pojan kanssa tekemisissä, (paitsi nyt tänä kesänä vähän enempi, sentäs asutaan samalla paikkakunnalla) niin hän ujostelee minuu aika paljon. Ja sitten  mie en oikeen osaa olla pienten muksujen kans, en oo hirveen lapsirakas.

Nooh, leikkiminen ja sellanen meni ihan sujuvasti, mutta sitten oltas lähetty pihalle..Koitin haalaria pukea, niin alko hirvee parku ja huuto ja poika meni ihan makarooniks, yritä siinä sitten pukea toista. Ja äiti ois pitäny siihen saada. Mie yritän siinä sanoa että kun ei äiti nyt ole täällä ja että jos ei suostu haalaria pukemaan, niin sitten ei mennä ulos, as simple is that. No hän sitten aikansa möksötettyään unohti hetkeks koko ulkoilun. Mutta sitten yhtäkkiä se taas tuli mieleen ja sama rumba uudestaan. Laskin hitaasti kymmeneen (sitä tein aika monta kertaa päivän aikana) ja päätin että kun ulkona kuitenkin paistaa aurinko ja on aika lämmin, niin eiköhän takki ja pipo riitä (ne hän suvaitsi miun laittaa päälle), kun oli pojalla kuitenkin suht paksut housutkin jalassa ja ei me siellä kauaa olla kummiskaan. Eli ulos päästiin, puuuh...

Seuraavat itkupotkuraivarit tuli seuraavista asioista: syöttötuoliin nosto ja sieltä lattialle nosto, vaipan vaihto ja päikkäreille käyminen..Kyllä hän kummiskin nukahti sitten pienen hetken huudettuaan. Sit täti oliki vähän väsynyt. Jotenkin taas tuli mieleen miksi en erityisemmin lapsia itelleni haluais. Siis vaan yksi osa siitä miks en.

-----------------

Tää viikko on mennykki aika nopsasti. Äiti on ollut kuntoutuksessa (ah, miten rauhallista onkaan ollut) ja mie oon häärinyt kotineitinä ja laittanu ukkoloille sapuskaa muunmuassa. Sen homman palautan suosiolla äitille, yäk. Ja aivan hyvin sain leivinuuninkin lämmitettyä vaikka siinä mukamas on omat kikkansa miten se hoituu. Ja pah sanon minä. Tähän loppuun laitan taas muutaman kuvan viimepäiviltä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti