Sivut

torstai 15. joulukuuta 2011

Suuret Visiot osa 2.

Tästähän on jo aikaa kun Suuret Visiot osa 1 "ilmestyi", joten eiköhän ole vihdoin aika jatkaa (nyt kun vihdoin sain paintilla väkerretyksi jotain) siitän mihin jäin.


Eli kyseessä on siis ylläoleva navettarakennus, josta haaveilen joskus tekeväni tallin, sikälimikäli ei romahda koko pytinki ennen sitä. Katto nimittäin vuotaa aika ikävästi suurinpiirtein keskipaikkeilta ei-pihan puolelta. Eli se menisi joka tapauksessa uusiksi, samoiten välikatto.  Eli ei mitään ihan pieniä juttuja..No mutta välikattoa joutuisi joka tapauksessa korottamaan tallia varten. HUOM! EN ole miljonääri, en sinne päinkään, nämä on vaan tällasia hupsuja haaveiluja.

Elikkäs, tässä alla on nyt jonkinlainen pohjapiirros navetasta nykyisellään. En ole käynyt mittailemassa mitään tuosta rakennuksesta, joten mitään mittasuhteita ei ole. Ajatuksena onkin vähän valottaa, mitä tuo navetta pitää sisällään tällä hetkellä.

Klikkaamalla kuvaa saat isommaksi!

Kuten huomaatte, mikään paintin käytön ammattilainen en ole, mutta koittakaa selvää saada :) Ja kysyä toki saa, jos jää epäselvyyttä!

Ja seuraava piiros olisi sitten yhdenlainen unelmatallini. Kommentoikaa ihmeessä, jos tuossa on jotain mikä voisi olla paremmin tai jos siitä puuttuu jotain tms..

Klikkaamalla saat kuvan näkymään suurempana!

Että sellaista tällä kertaa. Ainahan sitä haaveilla saa....

Ps. Yritin muokata ulkoasua jouluisemmaksi/talvisemmaksi, mutta bloggeri vattuilee miulle jostain syystä, eikä muokkaaminen onnistu :(. Onko muilla ollut tällaisia ongelmia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti