Sivut

tiistai 16. elokuuta 2011

Kesämuisteloita

Niin se vaan tulee vääjämättä..Syksy. On niin syksyinen ilma, harmaata ja tihkusade, yäk. Minne se kesä taas karkas? Ohi meni niin että vilahti, niinkuin joka vuosi. MUTTA jos ei ois näitä välivuodenaikoja niin eipä siitä kesästä niin osais nauttia, kun se vihdoin ja viimein taas saapuu keskuuteemme valoisuudellaan ja lämmöllään hellien, ah. Laitanpa menneen kesän kuvasatoa tähän mieltä piristämään!


Yksinäinen telkänpoikanen mökin rannassa






Kolme ylläolevaa kuvaa on räpsitty juhannuksena, oli kyllä hienoja maisemia!


Kas, haukihan se siinä.



Vattujen keruun lomassa istahdin kaatuneen puun rungolle nauttimaan raittiista ilmasta filsun läpi..Hetken päästä huomasin keltiäisen vilistävän housun lahjetta pitkin. No, heivasin hänet hitoille siitä ja kas, niitä olikin enemmän! Äkkiä ylös ja katsahdin tarkemmin mihin sitä tuli istuttua..Ylläoleva kuva on siitä näkymästä. Onneksi oli pitkät housut jalassa.

Tulikin oikein kuvapläjäys tästä postauksesta. Pyrin kyllä jokaiseen kirjotukseen liittämään kuvia, vaikkei ne mitään ensiluokkaisia olekaan. Järkkäriä odotellessa. Sitä kyllä saan oottaa vielä piiiiiitkään, ei työttömällä ole sellaisia hankintoja varaa tehdä, harmi. Joulupukille vink vink.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti