Sivut

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Tasaisen harmaa päivä tänäänkin, vettä ei satanut kuin pari tippaa. Se siis tähän mennessä. Marjaputskissa tuli ämpärillisen verran pyörittyä, vanhemmalle siskolle tuli kerättyä kun äitimuori nätisti pyysi. Vielähän sinne marjoja jäi, syökööt linnut minusta nähden, eiköhän tämän kesän marjarallit ollut miun osalta tässä. Alkaa tympäsemään.

Viiviläinen kuorsaa sievästi kerällä laskulootassa tässä tietokonepöydällä. On nykyään hänen lempipaikka. Kuvaa ei nyt tästä tule, ehkäpä joskus toiste, kun menisi nyt liian hankalaksi ja miuta laiskottaa :) Raulikin ottaa lepiä ihan tuossa tuolin juurella. Laitankin tähän väliin heistä yhteiskuvan!


Muruset <3

Nämä kaksi tulevat oikein hyvin keskenään toimeen. Viivi yrittää olla ns. pomo talossa, mutta Rauli palauttaa neidin ruotuun hyvin nopsaan. Yleensä aamuisin ja iltaisin pitää vähän leikkiinkin ryhtyä, harmi vaan kun eivät pääse kunnolla rallittamaan peräkanaa kun pupu-herralla on paljaan lattian kammo. Kyllä, ihan totta turisen. Kissa jatkaa matkaa ja Rauli stoppaa maton reunalle harmittelemaan kun kaveri taas karkas. Sinänsä kyllä tekee elämästä hiukkasen helpompaa, kun ei tarvia johtoja ynnä muuta kivaa pureskeltavaa viritellä katon rajaan kaninhampaiden ulottumattomiin, kun kanitilan rajaus hoituu helposti matolla :)


THE Boss

Näihin kuviin näihin tunnelmiin, se on moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti