Sivut

torstai 11. elokuuta 2011

Ready, steady, GO!

No josko nyt vihdoin ja viimein saisi ihka ensimmäisen postauksen aikaiseksi! Ei ole ollut oikein sellaista aikaa, että onnistuisi kirjoittaminen, mie kun tykkään ihan yssikseni kirjotella, omassa rauhassa. Niin, ja sitä aikaakin pitäsi olla..

Jospa alottasin kertomalla hieman että minkälainen blogi tästä nyt sitten pitäsi tulla. Omaksi ilokseni päiväkirjamaiseksi meinasin kirjotella, eli aikas sekalaista settiä siis tulossa :) Perimmäisenä ajatuksena, ns. punaisena lankana, PITÄISI olla suuri pieni haaveeni, jota rupean tavoittelemaan. Siitäkin enemmän varmasti kertoilen myöhemmin (sikälimikäli tämäkin projekti ei kuivu kasaan heti alkumetreillä).

Jos nyt jotain itsestäni sanoisin, niin blogin takana on 24-vuotias naikkonen, luonnonlapsi, eläinrakas ja maalaisjuuristaan erittäinkin ylpeä :) Maalle minä aion palata, kunhan olosuhteet ja rahatilanne sallii. Viime keväänä valmistuin eläintenhoitajaksi ja nyt sitten mietiskellään että mitähän sitä sitten. Opiskelu ei oikein enää nappaisi, sitä on mielestäni jo tehty ihan riittämiin. 

Jep, mutta kohtahan se on jo lähdettävä saunanlämmitykseen, hejdå ensikertaan!


Tässäpä vielä päivän kuva!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti