Sivut

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Vähän päivitystä

Katselin tuota taukoa edeltävää päivitystä, niin johan tässä on jäänyt pari juttua kertomatta :) Elikkä asutaan nyt J:n kanssa palvelutalon satelliittiasunnossa. Eli käytännössä tarkottaa seuraavaa: Tämä asunto on ihan tavallinen rivitalokaksio muutaman sadan metrin päässä palvelutalosta. Kaikki palvelutalon palvelut on edelleen käytettävissä. Neuroliitto on päävuokralaisena tässä ja myö J:n kanssa alivuokralaisena. Tais olla elokuun loppua, kun tähän muutettiin ja hyvin ollaan viihdytty!

Sitten toinen iso muutos on se, että meillä on nyt koira, Esteri. Täyttää tänä vuonna kaksi vuotta ja on J:n äidin entinen koira. J:n äidin lähipiirissä satttui ikävä sairaustapaus, eikä hänellä enää ole aikaa koiralle, joten Esteri tuli meille. Esteri on seropi, siinä on sileäkarvaista noutajaa ja laikaa. Tyhmä, arka ja kiltti on hän :) Avustajakoiraa siitä ei miulle tule, koska niinkuin mainitsin, se on tyhmä, eikä miulla ole taitoa, eikä kärsivällisyytttä sen kouluttamiseen. Se on muuten miun kuntoutuksessa mukana: henkinen terapeutti :)

Esteri


Mie kävin viime syksynä henkilökohtaisessa tapaamisessa siihen avustajakoiraan liittyen ja oon nyt jonossa. Tosin siinä kirjeessä, joka miulle tuli, sanottiin, että jonotus on 3-5 vuotta! Voi olla, että mie en siinä vaiheessa enää tarvitse koko avustajakoiraa! No, sen näkee sitten. Jos mie oon sillon edelleen pyörätuolissa, Esteri menee miun vanhemmille, koska miun ois aika vaikeata taluttaa kahta koiraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti